Brancher

Aroteks fabriksystem arolink kan anvendes i alle produktionsvirksomheder, som ønsker at effektivisere og rationalisere deres processer. Vi har udviklet en række specialmoduler til fødevarebranchen og anden reguleret industri. Disse brancher inkluderer blandt andet slagterier, kødforædling, bagerier, kæledyrsfoder og kildevand. Vi er derved blevet foretrukken leverandør hos bl.a. Tulip i Danmark, Tyskland og Storbritannien og C&D Foods Danmark A/S.

Udvalgte kunder:

Kunderne siger:

Tulip Food Company A/S   

 

"Med arolink sikrer vi fabrikkernes ledelse et datagrundlag, der giver indsigt og overblik. arolink giver ledelsen løsningerne, der sikrer hurtig indgriben med korrektioner ved afgivelse. Fabrikssystemet arolink giver også et solidt grundlag for at gennemfører vores løbende forbedringer af fremstillingsprocesserne, der sikrer, at vores fabrikker er og forbliver konkurrencedygtige."

Henrik Weihrauch, Chief Financial Officer

 

Se hele kundecasen.

 

C & D Foods (Denmark) A/S     

"Jeg har arbejdet i fødevarebranchen i mere end 25 år, og har aldrig før haft et så stærkt værktøj til at levere up-to-date nøgletal. Langt bedre end ERP-systemerne kan gøre det. For det har mindst sparet os for et anseeligt millionbeløb i form af højere effektivitet og færre fejl."

Mogens Jensen, Direktør

 

Se hele kundecasen.